Styling och inredning i Borås/Göteborg

VI ERBJUDER

GRATIS HEMBESÖK

Är du osäker på möjligheterna med din bostad kommer vi gärna hem till dig och pratar om hur vi kan lyfta och göra ditt hem attraktivt inför försäljning. Vi berättar om våra olika tjänster. Möte 30 min.

KONSULTATION

Ska du sälja din bostad och önskar hjälp eller råd om vad du ska tänka på inför fotografering och visning av din bostad? Då ska du boka en konsultation. En konsultation tar cirka 1-2h på plats i din bostad och efter det får du en skriftlig sammanställning med minnesanteckningar och checklista om vad du bör tänka på och förbereda.

FOTOSTYLING

Vi använder mycket av det som finns i bostaden och kompletterar med enklare inredning. Tex gardiner, handdukar, kuddar, sängkläder, inredningsdetaljer och snittblommor/grönsaker som cirkulerar på fotograferingen. Vårt fokus i
detta paket är att skapa attraktiva bilder, den rekvisita vi tillför används endast vid fotografering och lämnas inte kvar i bostaden till visning. (Kravet för denna tjänst är att vi fotograferar bostaden)

DEKORERING

Bostadens befintliga inredning kompletteras med passande inredningsdetaljer, blommor och textilier. Detta innebär allt från tavlor, bäddning, belysning, mattor gardiner mm. Ommöblering görs vid behov. Enstaka möbler kan tillföras om något saknas. Vi träffas för genomgång av er bostad därefter skickas en offert till er.

HELSTYLING

Vi inreder och möblerar bostaden från grunden. Vi tillför möbler, belysning, växter och inredningsdetaljer för att skapa ett trevligt och tilltalande hem. Vi träffas för genomgång av er bostad därefter skickas en offert till er.

INREDNINGSHJÄLP HEM & KONTOR

Vi hjälper till med tips och idéer med allt från färgsättning, möbler, textilier, belysning och
mycket mer. Vi skapar moodboards, 3D-skisser och är behjälpliga med inköp av inredning från våra handplockade varumärken och grossister. Vår uppgift är just att få ditt hem/kontor att kännas extra trivsamt och personligt. Vi bjuder på 30 min av vårt första möte.

SET DESIGN

Vi är ett team med stylister och fotografer och kan hjälpa er att skapa attraktiva produktbilder till nästa kampanj. Som er partner stödjer vi er genom hela processen där vi kan hjälpa till att forma en idé oavsett om det gäller en produktstyling, set design, skyltfönster eller mässmonter. Vi iscensätter en miljö efter era önskemål.

PORTFOLIO